We vormen een hecht team en volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven
van de recentste ontwikkelingen in de dierengeneeskunde.

foto van peter

Dierenarts Peter D'Haeyere

Peter studeerde af in 1990 aan de Universiteit Gent, waarna hij in Frankrijk aan de slag ging. In 1992 richtte hij de praktijk URSUS op te Meulebeke samen met z’n echtgenote Bénédicte Segers. Momenteel is hij werkzaam als Auditor in Food. Daarnaast staat hij nog in voor de behandeling van vogels, geiten en schapen op de praktijk.

foto van benedicte

Dierenarts Bénédicte Segers

Na het afstuderen in 1990, werkte Bénédicte in verschillende dierenartspraktijken in Frankrijk en Groot-Brittanië. In 1992 starte ze samen met haar echtgenoot Peter D’Haeyere de praktijk Ursus te Meulebeke, waar ze u sindsdien met raad en daad bijstaat in de behandeling van uw viervoeter.

foto van Sara

Dierenarts Sara Van Cauwelaert de Wyels

Sara studeerde af als dierenarts in 1990. Gedurende de drie daarop volgende jaren werkte ze in twee verschillende praktijken in Groot-Brittannië. In 2011 behaalde ze het Europees diploma van diergeneeskundige tandheelkunde en orale chirurgie. Sindsdien mag ze zich één van de twee specialisten noemen die de Benelux rijk is. Op dit ogenblik doet ze enkel tandheelkunde bij gezelschapsdieren, geeft cursussen aan dierenartsen en dierenartsassistenten.

foto van Celine

Dierenarts Céline Deprez

Céline studeerde af in 2008 aan de rijksuniversiteit te Gent. Na verschillende stages in Spanje en de Verenigde Staten, werkte zij de eerste 5 jaar in de gemengde dierenartsenpraktijk Ter Dreve in Sijsele. Inwendige ziekten vormen voor haar een grote uitdaging en als jongste lid van de praktijk zorgt zij voor een nieuwe frisse wind. Haar enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk en monden uit in de nieuwste behandelingen.

foto van maxine

Dierenartsassistente Maxine Vandoorne

Als bachelor in de agro- en biotechnologie, studeerde Maxine af in de richting dierenzorg te Roeselare. Zij staat in voor de verzorging van de dieren pre- en postoperatief, onderhoud van het medisch materiaal en steekt een handje toe waar nodig.